Autoow.. + Stage - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van carlinda marel - WaarBenJij.nu Autoow.. + Stage - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van carlinda marel - WaarBenJij.nu

Autoow.. + Stage

Door: Carlinda natuurlijk

Blijf op de hoogte en volg carlinda

29 Januari 2010 | Nederland, Amsterdam

Haaj..liefjes

Zo ik helemaal blij met mn autootje. Er was een monteur mee geweest en alles zou in orde zijn. De rit naar huis ging prima en motortje deed goed zn best. Tot dat ik gisteravond ineens merkte dattie niet meer wilde starten, half uurtje later nog een keer geprobeerd en jahoor hij deed het! Vanmorgen wilde ik ermee naar de monteur maar helaas startte die weer niet.. niet eens een beetje. Ik ben dus de Sjaak.. weg 600 euro. Je wordt hier serieus echt genaait waar je bij staat.. t leek allemaal heel erg in orde, maar bleek toch niet zo. Eerste les die ik hier dus heb geleerd: vertrouw geen antillianen... en nu niet zeggen hehe!, want ik heb zelfs een monteur meegenomen toen we naar de auto gingen kijken!:'( :'(

Verder heb ik gister een gesprek gehad met de directeur van mijn stagebureau. Wereldstage had allemaal goede verhalen over het bedrijf vertelt en over de taken die ik daar zou gaan uitvoeren, maar daar bleek niets van waar. Het bedrijf was opzich goed en de mensen heel erg aardig, maar voor mijn opleiding was er echt niet te doen. Heb ook een paar keer voorgesteld onderzoeken te doen etc. maar dat was allemaal al gedaan.. Vandaar dat ik dus 24/7 op hyves kon. Heel jammer allemaal.. maar goed.

Wat wel heel erg leuk is..
Op mambo beach zit ook het kantoor van Dolfijn.FM! Alleen de naam is al geweldig, maar het is dus een Nederlands radiostation die ook een magazine uitgeeft, met uitzicht over de caribische zee. En waar kan Carlinda beter werken dan op een radiostation? Ik liep daar binnen in mn strandoutfit en heb het dus gelijk gevraagt. Eigenlijk wilde ze geen stagaires, maar toen ik lief naar ze lachte mocht ik toch mn CV etc. opsturen, dat heb ik dus vanmorgen gedaan en hoop zooo erg dat dat lukt.

Verder heb ik het hier wel echt naar mn zin er zitten hele leuke mensen in mn huis en we doen elke dag leuke dingen. Verder ben ik woensdag gaan repeteren met Juni Juliet, een hele bekende pianist/zanger die hier op het eiland komt, maar ook vaak in de crazy piano's speelt in scheveningen. Woensdadavond heb ik bij cabana gezongen. Het is de bedoeling dat ik dat 2 x per week ga doen :)!

Zo.. dit was de voorlopige update, hopen dat ik vanaf nu wat meer geluk heb, want dit is egg nie keigaaf!

Wel is het weer zo fijn en is het hier zo mooi, ook elke dag feestjes, superleuk!!! Vandaag regende het voor het eerst (het is regenseizoen en dan heb je dus ook heel veel muggenbulten, nari-geit!).

Het is hier nu 17.00 en jullie hebben waarschijnlijk allemaal al lekker gegeten en zijn jullie aan t voorbereiden op de Danzig (hoe raad ik dat zo ej ;) ).. ik ga nu lekker douchen en dan met zn allen uit eten, voor t goede doel (Haiti, gaat 50% heen bij elk restaurant vanavond, dus erg loyaal zijn wij vanavond).. Daarna even naar Mambo, zo leuk ;) de 3 j's moeten optreden, heb k dus nooit van gehoord he, maar dat zijn vrienden van Jan Smit.. ga k mee flirten, I (L) Volendammers haha! Nou kindjes..

Heel veel plezier vanavond en waag een dansje op mij.. verder: doe geen dingen die ik ook niet zou doen, en doe vooral geen dingen die ik niet mag missen :)!

Ik hoop dat 1 van jullie binnenkort een weekje weg kan en gratis bij mij kan vertoeven, jullie zijn echt gek als je t niet doet.. T is hier zo mooi!!

Kusje :)

• 29 Januari 2010 - 22:38

Tante An:

Hoi Carlin, sta verbaasd over hoeveel jij meemaakt in zoon korte tijd!! En arme Egbert. Mooi klote. Hoop dat het lukt met die sollicitatie joh, zou echt kei gaat zijn!!!! Komt wel goed daar!! Hier koudddddddddd en deze week nog veel kouder, tot -16 aan de kust nouuu dat wil je niet. Heb wel een nieuwe bewoner hier. Fret genaamd LEO. Lomp En Onhandig. Geweldig beest. 2 dagen bij me en springt in mn armen!! Dus ik heb een vriendje yesss. Nou meis, plezier succes en alle goeds, en ik wacht op het volgende verslag!! An (en een knuffel)

• 30 Januari 2010 - 02:30

Esjee:

poppetje!! wat jij heerlijk zeg! wel balen van Egbert! is er niets meer aan te doen!?? Ik zou nu gaan voor de naam leonardo iets klassieker:P je maakt wel gave dingen mee! leuk man die optredens!! Wel jammer van je stag nou nog even afwachten op die andere klinkt goed iig!! Lievie veel succes en have fun! maar zo te lezen lukt dat wel!!
    koesss

• 30 Januari 2010 - 09:54

Lino:

Wat heb je toch een mooi leven.

XXX,

Lino.

• 30 Januari 2010 - 10:10

Cindy:

Hey nicht !!

Jammer van je stage en egbert hoop dat er aan alle 2 nog wat te doen is maar ja ik kan me wel rottere plekken bedenken om te zitten nu dus geniet er maar lekker van voor je het weet zijn die 4½ maanden voorbij en het is hoe dan ook een geweldige ervaring ! Hier moet je iig niet zijn, sneeuw, hagel, ijzel en nog meer van die koude zooi mooi prut dus ! Nou mutsie have fun en zo en ik vind het wel lachuh om die verslagen te lezen dus keep up the good work :-) !! Dikke kus van ons !! Cindy, Danny en de 2 mini mensen XXxxXX

• 30 Januari 2010 - 16:49

Henk & Paloma:

Hi Carlinda ! will Egbert get a funeral :-(
    Djee I hope that you will get that internship job at the radio station ! that would be great for you, but hold on, girl, I am sure you'll get through this. Stay there, it is warm, here it is really winter, again lots of snow and more coming.....
    We enjoy very much reading your adventures so keep on posting them ! lots of hugs and kisses from us !

• 31 Januari 2010 - 17:10

Eva'tje Prins:

Haaai carrie,

Klinkt allemaal heftig daar! beter lukt het je om bij dat radiostation te werken dat zou echt facking tof zijn!!!! Ook leuk dat je, je carriere als zangeres op peil houdt!! misschien word je wel ontdekt!!! Ik ben stinkend jaloers op je iniedergeval, maar het is je allemaal van harte gegund hoor!!!
    sorry dat ik trouwens niet op je afscheidsfeestje en je bday was, moest werken:(. Als je terug bent gaan we lekker uit eten en bakkies doen.

succes met alles en veel plezier!!!

dikke kuss eef