Papa in't ziekenhuis.. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van carlinda marel - WaarBenJij.nu Papa in't ziekenhuis.. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van carlinda marel - WaarBenJij.nu

Papa in't ziekenhuis..

Door: Carlinda natuurlijk

Blijf op de hoogte en volg carlinda

24 Maart 2010 | Nederland, Amsterdam

Halloww,

Zo.. Papa en mama zijn er nog geen drie dagen en ik word gebeld dat er een klein ongelukje is gebeurd.. of ik ze even naar het ziekenhuis kan brengen, papa gelijk opgenomen en hij wordt vandaag geopereerd.. doffe ellende dus... :( :( en zo geschrokken, hopen dat t goed afloopt..

Verder nu best een beetje moe van de afgelopen dagen, maar toch hard aan t werk. Straks weer naar het ziekenhuis..

Wel ben ik de afgelopen 2 dagen al drie keer naar het Seaqarium geweest bij de dolfijnen :) Ik ben al vriendjes met ze aan het worden.. Eentje heb ik ook tot de echte 'dolf' benoemd. Papa en mama hebben een pasje waarmee ze gratis toegang hebben, maar die gebruik ik natuurlijk lekker 2 keer per dag :)!

Verder was afgelopen weekend DJ Roog in Villa Maria.. was ook wel heel erg leuk. Vrijdag weer gezongen bij Cabana etc. etc. De verhaaltjes worden eigenlijk steeds minder interessant he.. is gewoon leven zoals thuis aan't worden, maar dan 100 keer zo leuk en spannend :)!

Wel ga ik lekker volgende week woensdag met dolf zwemmen, kga zometeen reserveren :D:).. Nu ben ik alweer moe dus ik ga maar weer verder werken.. Tot een keertje..

Kusje

• 24 Maart 2010 - 18:37

Es:

jeetje ik schrok al, maar wat heeft je paps dan?!?!
    xx

• 24 Maart 2010 - 19:04

Tantetje:

Heeejjj niggie, is dat nou dan? Kokosnoot op de weg gevonden? En toen maar even gevallen ofzo? Je papa dan he? Pfff, wat een pech zeg!! Hoop niet dat echt ernstig is joh!! Aan je schrijven te zien valt het wel mee, maar zoiets moet je niet hebben op vakantie! Je schrikt je gek toch?
    Hopen dat alles goed afloopt joh!! En ik kijk uit naar je verslag over Dolf, want is altijd 1 van mijn wensen geweest, met dolfijn zwemmen wauw!!! Nah zit er niet in denk ik, maar voor ik dood ga, spring ik nog een keer parachute hahahaha echt hoor zeker te weten!!!!! Dan heb ik 1 van mijn drie wensen weten te vervullen, dat is lang niet slecht toch? Meeste mensen komen nog niet aan dr eerste wens tenslotte. Maar goed, hier is het voorjaar begonnen, overal bloemen en vogels, en snachts weer herrie omdat ze om het beste plekje vechten voor het nest he? Geweldig. Heerlijk zacht weer!! Als je ouders terug komen gaat het hier weer regenen. Of bleven ze nou nog een extra week? Blijft de zon hier misschien ook hahahaha. Nee ahhh, hoewel zo slecht is dat plan niet toch? Kan papa wat schade in halen!! Geef iedereen een dikke kus van mij, ook jezelf, en tot schrijfs weer!!!!!!!!! Knuffels uit Den Haag van Tantetje XXXXXX

• 24 Maart 2010 - 19:42

Jolien Wansing:

Chica! Spot ik je zo ineens op de waarbenjij.nu homepage bij de laatste updates. Vervelend bericht!
    Zie je vanavond thuis?
    Xx

• 26 Maart 2010 - 19:56

Papa Weer Boven 'Jan:

Een achillespees over de lengte en in de breedte doormidden, PIJN, operatie en 6-7 weken gips.... en dat tijdens het oplopen van een trapje met drie treden...
    Enfin, ik zit weer in de schaduw op het strand met krukken en rolstoel bij de hand :-)