Weekend! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van carlinda marel - WaarBenJij.nu Weekend! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van carlinda marel - WaarBenJij.nu

Weekend!

Door: Carlinda natuurlijk

Blijf op de hoogte en volg carlinda

01 Februari 2010 | Nederland, Amsterdam

Zo.. uitgeput ben ik!

Gister overdag zijn we met zn allen naar Zanzibar geweest, supermooi strandje bij de Jan Thiel baai! Leukste is dat om 17:00 de muziek aan gaat en het happy houer begint, alleen maar dansende en vrolijke mensen.. spelen en trucjes doen ten top.

Gisteravond hadden we kaartjes voor Gregor Salto bij Mambo. Echt supertof, met de voetjes in t zand dansen!

Vandaag zijn we weer naar Mambo geweest, happyhouer begon om 17:00, om 18:00 begon het happyhouer bij Wet & Wild, strandtent naast Mambo. Superkikke muziek en heel gezellig.

Ik ben vandaag wel echt kei erg verbrand :( Zo'n pijn op mn koppie! Ook heb ik een nieuw vriendje gemaakt, mister krab (een halve meter omvang....oke nu overdrijf ik, maar hij was heeeeewl groot!), dansde op t strand bij wet en wild, spannend joh!

Ook is mijn eerste loge langs geweest.. mister Kak-kerlak! Vies he, maar jullie kunnen trots zijn want ik heb hem verdelgd!

Verder hebben we net met de koelste mensen uit dit huis mijn auto geprobeert te maken! Ik achter t stuur en 3 meisjes duwen... starten doet ie niet, maar aanduwen werkt en dan rijd ie! Morgen monteur bellen die gewoon hier heen kan komen dus heel tjill.. Morgenochtend naar Dolfijn.fm om even te kijken of ze mijn CV al hebben ontvangen! Daarna Moon en dan zien we wel weer...

Nou, ik ga nu lekker nog even op t terrasje zitten en dan lekker slapen, kan niet meer!

Kus en knuffelsmakken :) Slaaplekker dan maar!

• 02 Februari 2010 - 23:43

Leo Sienot:

Hey Carlinda,

Ik ga dus in maart naar Curacao! Moeten nog maar ff meeten daar lijkt me toch?!!

grt
    Leo