He how are you todayyy! Op vakantie, op vakantie! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van carlinda marel - WaarBenJij.nu He how are you todayyy! Op vakantie, op vakantie! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van carlinda marel - WaarBenJij.nu

He how are you todayyy! Op vakantie, op vakantie!

Door: Carlinda natuurlijk

Blijf op de hoogte en volg carlinda

21 April 2010 | Nederland, Amsterdam

Dinsdag 20 april 2010, jahwel, wat gaat de tijd toch gruwelijk snel! Zit je dan al 3 maanden zwaar te tjillen op de antillen met je billen en tevens miami even tussen door! Jaja, er is weer een hoop gebeurt de afgelopen tijd.. zijn jullie er klaar voor? Komtie dan!

MIAMI BITCH - 9 t/m 13 april 2010

Zit je op een tropisch eiland besluit je deze luxe volledig te benutten door een snoepreisje naar jahwel de U.S. of A te boeken; miami baby.

En wat moet je dan meenemen? Geef 2 blonde meisjes een paar uur om te pakken en dit is het resultaat: 2 koffers van 19 kilo voor slechts 4 dagen overnachten in het Hilton hotel ter hotellen in Miami. Begon al goed.. Lia was dr koffer al aan het inpakken.."Jeusssus wat neem jij veel mee", geen uurtje later was mijn koffer helaas nog veel bepakter en moesten we toch echt wat spullen lozen om ons schaalverdiende geld daar volledig te benutten.. Helaas.

Hoppa.. 4 uur s nachts het bedje uit om heerlijk neer te ploffen op de ozo comfortabele vliegtuigstoelen van American Airlines.. Met zelfs mijn korte benen in mn nek bleek het een heuze ervaring. Hadden wij nog het geluk dat wij met zn 2en, drie stoelen ter beschikking hadden.. toch een raar gevoel hoor om op vakantie op vakantie te gaan!

En toen kwamen we aan op Miami Airport, uren moeten wachten, 100én dollars lichter, maar met onze huurauto, hoppa richting hotel, waar we tevens 3 uur over hebben gedaan... vrouwen en richtingsgevoel. Aan 't eind van de week kwamen we erachter dat het 20 minuten rijden was.. maar goed; Dan heb je ook wat! Eenmaal aangekmen in het (The Clay) Hilton der Hilton Hotellen pal op Miami Beach chekte we tegelijk met Will Smith in. Jeusus wat een lekkere vent! Nog geen uurtje op South Beach of we werden gevraagd om de hoofdrollen in de nieuwe editie van Baywatch op ons te nemen. Een beetje vereerd maar ergens toch wel gedeprimeerd, verging mij de gedachte dat ik eerst een afspraak bij Schumacher zou moeten maken. Vanuit het Hilton gebeld met de goede man, en 20 juni kan ik terecht, om vervolgens linea recta terug te vliegen naar Miami. Enfin!

S' avonds in South Beach gegeten waar we wederom vriendelijk werden begroet door Will en door zijn assistent Eligiah op de gastenlijst van Bed Night Club werden gezet... wat een paar flessen vodka en gratis entree opleverde. Omdat wij, met ons goede gedrag, Will niet wilden teleurstellen hebben we onze mooiste outfit aangetrokken en vertrokken we met goede moed naar 'the club' op Washington Avenue tussen 8th en 9th street. Een paar rare Brazillianen tegen het lijf gelopen en dansjes op de bedden later was het tijd voor iets anders. Hoppa, richting South Beach Boulevard.. en Jeusus wat een clubs zeg. De ene bizarre club na de ander.. Gezwaaid naar Brad Pitt, Gesjanst met Will Smith en gedanst met 50 cent.. hoe verzin je het? Dames in tijgerpakjes en heren op hakken hebben ons de hele avond mogen verblijden. Wat een avond.. Straalbezopen en op blote voetjes (mennnn wat doen hakken een pijn, maarja de jetset van de wereld.. je zal wel Moeten)richting huis.. Wat een mooi avondje.

De volgende dag veelste vroeg op..; ik zeg Veelste vroeg (half 8 s morgens) omdat de avonturiers in ons die innerlijke behoefte voelde om de jungle in te gaan.. en waar ga je dan heen? Everglades! Met een routebeschrijving van het hilton op zak een dagje roadtrippen door Florida en echt, wat voel je je dan geweldig... Alsof in je eentje voor 5 maanden nog niet genoeg is, bereik je het om op je 21e even te roadtrippen door Florida. Euforisch en volledig in extase heb ik mijn ogen uit zitten kijken.. en nee hoor die glimlach ging niet van mijn gezicht. Wat heb ik toch een geweldig leven.

Eenmaal aangekomen bij Everglades,.. betaalde wij 23 dollar om het moeras van de jeti's binnen te treden. Dit zijn afstammelingen van de alligator, krokodil en dinosaurus. Tevens hoogdbegaafde wezens, maar ook nog eens erg sociaal ingesteld.. Nee mensen dit maak je in NL niet mee. Treedt toe in Everglades moeras.. daar ga je dan met je goede gedrag en je witte jurkje aan (op drap, bamboe, modder etc. had ik dus niet op gerekend)zo een baggerboot in. Niet een baggerboot omdat ie zo vies was, maar omdat ie dr echt op leek. We zaten nog geen 5 minuten en jeusus wat ging dat ding hard.. maar daar kwamen we ze tegen. Alligators op een steenworp afstand. Die dingen zijn groot.. en dit is tevens een andere benaming voor de eerder genoemde Jeti's. Bizar.. na 40 minuten en een aantal dinosaurussen verder kregen we nog een show met de beesten, zo tam als wat (alleen tegen de verzorger hoor). Wat had ik toch gehoopt dat ik de dochter van Steve Irwin was... want dan zouden die kriebels in mijn buik misschien iets minder geweest zijn. In ieder geval, de show was leuk, en de wandeling in het park ook. Check de foto's en je ziet waarom.. sta je ineens zonder dat je het door hebt serieus op 2 meter afstand van een 3,5 meter lange alligator.. een wilde!! Onveranwoord vind je niet? 4 kilo billen lichter, en het topje van mn pink eraf vertrokken wij uit Everglades. Wat was dat vet. Terug Roadtrippen richting Miami.. weer dat geweldige gevoel... Pff t verhaal begint al saai te worden niet ;)?

Maar goed.. Miami Beach stond die dag verder op de planning. Lig je dan, met de regiseur van Baywatch en een of andere lijpe gast op het strand. Ik maak geen grap he, ongevraagd komen ze bij je liggen; gekke amerikanen. Van die gekke amerikaan kwamen we dus serieus niet meer af, ging op ons, naast ons, tussen ons in liggen, maakte allemaal niet uit. Weheh geweldig; kheb me achteraf gezien kostelijk vermaakt. Raaaare mensen hoor! Maar wel nog even in het Nederlands roepen.. Gast!! Blijf van me lijf!!!

S avonds op Lincoln Road tussen de gezellige barretjes en restaurantjes gegeten (wij zaten op de grond; geld was op haaaaha grap) en toen op naar het hilton,.. waar we hebben gechillt in ons bubbelbad met 50 'Cent en Will's maten. Omdat we onze energie moesten sparen voor de volgende dag shoppen in de Dolphin Mall besloten we tot ons grote spijt niet op stap te gaan.. hehe.. t ging ongeveer zo. Hej ja,, zullen we de wekker om 22:00 zetten, dan zien we dan wel of we nog gaan. En dan wordt je wakker om 22:00.. gaan we nog? hehe nee hoor, Carlinda trok het heuss niet meer. Heerlijk verder geslapen en genoten van onze welverdiende rust!

Wekker om half 8 weer. Dolphin Mall.. Jeeeah weer in extase. Daar ga je dan, daar doet je het voor: SHOPPEN! Om 9 uur aangekomen.. bleek dat winkelcentrum pas om 11 uur open te gaan omdat het zondag was..:S! Wat een tegenvaller! Whaha gelukkig konden we wel naar binnen en hebben we vooraf een selectie kunnen maken van de JA, - Nee,- en Misschien winkels. Heel handig, efficient en tijdbesparend. Hiervan wederom wat kliekjes tussen de foto's. Aan het eind van de dag met 12 volle tassen naar huis.. whaha veel te veel dollars uitgegeven! Wat doet shoppen mij goed... kben serieus helemaaaal los gegaan, dat was veel te lang geleden!

S'avonds in onze pimpcar over de boulevard gereden met Will op t dak en 50 in de achterbak. Wederom vroeg gaan slapen want de volgende dag moesten we naar de Universal Studio's! Aangezien vrouwen en richtingsgevoel geen goede combi is besloten we de bus naar Orlando te nemen.. was namelijk 5 uur rijden met de auto :S! Florida is zo mooi...! Om 6 uur s morgens werden we opgehaald en we hebben echt de dag van ons leven gehad. Ik heb dan al mijn droom waar gemaakt om met dolfijnen te zwemmen, maar ben ook nog is in Jurasic Park geweest daar. WAT VET! :D:D:D:D:D! En ze hebben de raarste dingen in the USA,.. zoals a Human Dryer.. als je in een waterattractie gaat, kun je je daar gewoon even laten drogen! Hoe vet. Echt een superleuke dag gehad.. om 12 uur s nachts waren we weer thuis.. op naar de laatste dag.

Heerlijk ontbijtje gehaald, koffie bij Starbucks en onszelf nog veel verder min ingeholpen door nog eens 3 jurkjes en 2 guess tassen te kopen. Men zegt dat dat heet 'een gat in je hand'... het gevoel is geweldig! Ik wou dat ik vaker zo onverantwoord was! Uiteindelijk ons autootje om 1 uur afgeleverd bij het verhuurbedrijf en op naar het vliegveld, waar we wederom TaxFree hebben geshopt.. en ik voor 58 dollar een Jean Paul Classique op de kop heb getikt! Wat een heerlijk luchtje. Verder hebben we ons nog even kostelijk 3 uur lang op het vliegveld vermaakt en de nodige souveniers aangeschaft, om onz terugreis naar het o zo zonnige, mooie, hete, blauwe, witte,,... naja Curacao beginnen.

Dit was miami in een notendop. Het is daar zo mooi, alles is schoon, iedereen is vriendelijk. Het is serieus een film.. of een droom.. Ik weet het niet maar zo vet. Alles is perfect. Op elke hoek van de straat, sterker nog, om de 3 meter is iets tofs/aparts/raars te zien/beleven. Hoe vet. Weer een ervaring rijker!Natuurlijk nog veel meer meegemaakt, maar moet t komende half jaar ook nog iets te vertellen hebben he ;)!

Eemaal aangekomen op HATO (vliegveld Curacao) merk je pas weer hoe extreem HEET het hier is. Tis gewoon niet normaal, alsof je continue in een kachel staat. Nu, een week verder ben ik er wel weer aan gewend en hou ik ervan.. maar tis hier echt gruwelijk warm.

Woensdag t/m vrijdag gewoon weer gewerkt en toen een te leuke avond gehad. Vrijdag met 17 man gaan kingsen.. whaha 6 liter bacardi lemon. Ik zal binnenkort de filmpjes online zetten..; maar zinnen als..: Ik ga iedere ochtend om 8 uur een halfuurtje walvisvaren en onzin maakte het lastig om de drank te negeren. Heel NL wakker gebelt zoals jullie weten en heerlijk met de voetjes gestapt in Bermuda. Achteraf nog wat taferelen op de bovenste verdieping van de nieuwstraat meegemaakt en nog nooit in mn leven zo hard gelachen... Verder weinig gedaan zaterdag, behalve Strand.. En zondag weer los op Wet & Wild.. Heerlijk leven..

Daar sta je dan met je verbrande koppie in de tropen, met een temperatuur van 30 graden rond 8 uur s avonds.. heeerlijke muziek, veel te veel leuke mensen, en een heerlijk koude bacardi lemon 7-up in je hand. Echt jongen.. dit Leven!

Gister weer naar werk.. en wat dat betref mag ik toch ook wel echt van geluk spreken. Ik heb het echt getroffen.. Zingen begint vanaf deze week, ik ga nu ook maar weer oefenen, anders komt het er niet van! Ik heb trouwens mn ticket omgezet en kom anderhalve week later terug, om na de zomer weer terug te keren naar dit mooie eilandje!

Tot over 7 weken vriendjes en vriendinnetjes! Kussssssjekus! Oja, sorry voor het Veeeeelte lange verhaal.. tegenwoordig moet ik mezelf dr echt toe zetten, maartsjah.. dan heb je ook wat he!! KUSSSSSSSS EN oja.. IK MIS JULLIE wel een beetje hoor!!

• 21 April 2010 - 07:22

Maerel:

...wat 'n verhaal, je leeft 48 uur per dag, prachtig !

• 21 April 2010 - 08:49

Mama:

Wat een geweldig verhaal zeg, het is niet te geloven wat jij allemaal meemaakt.Een foutje "je had will smith in je koffer moeten stoppen" Volgende keer niet vergeten hoor!!!. Geniet maar en ik wacht je volgende spannende verhalen af. x mama

• 21 April 2010 - 15:23

Cindy:

Jemig, ik wordt steeds jaloerser op je !!
    Wat een giga verhaal en meid wat heb je het getroffen daar.
    Geniet er maar goed van zolang je er nog bent ennuhhhh....begrijp ik nou goed dat je na de zomer weer terug gaat ?? Helemaal super !
    Heel veel plezier nog, en veel succes met zingen daar maar dat is je wel toevertrouwd !!

Dikke kus vanuit het toch nog wel koude NL van ons en de 2 kleine mannen !! XXxxXX