POST!
Door: Carlinda natuurlijk
Blijf op de hoogte en volg carlinda
23 Februari 2010 | Nederland, Amsterdam
Zo en nu ben ik dus ziek! Vrijdag naar Goud en Fout geweest (fotoos op mn hyves), zaterdag vroeg gaan slapen (uhu, ja echt) en Zondag naar wet en wild, en tsjah eigenlijk helemaal niet geslapen. Gister stage en s avonds naar de bios, (Valentinesday) waar ik welgeteld 3 schamele minuten van heb gezien omdat ik, jahwel, in slaap ben gevallen! Hoe zonde, scheen heel leuk te zijn!!
En daar komt dat bij dat ik, als uitslaapprinsesje, weinig heb met vroeg opstaan, maar helaas gaat het wekkertje maar liefst 5 x per week om kwart voor 7! Nu moet ik zeggen dat uitslapen hier zoieso vrijwel onmogelijk is door de bloedhitte, maar goed dan krijg je dus last van overmoeidheidsverschijnselen, uitdrogingsverschijnselen, bedankt airco -> keelpijnsverschijnselen..je kent het wel! Maar goed.. NL is ook niet alles ej ;)!
Grap, ik heb het hier nog steeds heel erg naar mn zin, ookal mis ik soms 'zelfs' de danzig even!
Goud en Fout was echt heel erg tof! Bloedordinair maar heel tof.. was ook leuk want is nu wel een beetje bekend dat ik zing..en DJ vroeg aan een publiek van.. wat zal t zijn, 3000 man, of iemand dacht te kunnen zingen.. en jahoor Roomies handjes in de lucht -> Carlinda gaat dat klusje wel even klaren! Bleek een wedstrijdje, 3 slachtoffers, alle 3 zingen en de beste zou een jaar gratis Mambo winnen (alle concerten; binnenkort UB40, Ilse Delange.. etc.) Mocht dat voor mij nou is bij de radio allemaal al geregelt zijn.. geen probleem, toch maar mee doen!
Ik was het eerste slachtoffer; Dj: "kan je zingen",.. "uhh nee niet echt maarre wil t wel proberen!" haha! Dus daar gingen we.. en dan van die meisjes waarvan je ziet dat ze je niet zo leuk vinden en je aan zitten te kijken of je niet helemaal goed bent.. (kzag er ook wel een beetje Te uit hoor, met knalrode lippenstift, iets te kort broekje, goud truitje tot aan mn navel, hoofddoek op, maar goed! Geen Gene en gaan!
Uiteraard.. Girl, Girl, Girl.. 1e zin! Whaha DJ: "WTF, Jaaa dahaag, zo kan ik het ook".. Mocht het liedje wel even afmaken. Andere 2 slachtoffers waren nog niet geweest, maar aan het eind van het liedje: "Nou, dames en heren, ik denk dat we al een winnaar hebben"! Whaha mega toch.. en toen kwam een boos-kijkend meisje even naar me toe dat ze t toch wel heel koel vond :D In the pocket!
Volgende dag met extreme hoofdpijn naar Zanzibar, lekker pizaatje gegeten en keihard gechillt. Zaterdag avond met de beentjes omhoog, filmpje gekeken en geslapen!
Zondag ben ik naar Casabou geweest, weer een strandje om bij te watertanden... Zo mooi! Echt heel tof.. toen thuis even kippensoep gegeten en door naar W&W.. Extreem druk en supergezellig, dacht ik..
Ben dus mooi 100 gulden armer door die avond, zonder het te hebben opgemaakt aan alcohol! Ja t is heus waar, en nu moet ik zeggen dat mijn financiele toestand op het moment zoieso al niet al te stabiel is door die **auto.
Mn tas stond 1 meter van me af, draai me om, tas weg! Jup.. rijbewijs, bankpasje.. meer dan 100 gulden, telefoon, MP3-speler.. godzijdank had ik mn camera even aan iemand anders gegeven! Dus wij zoeken, naar de uitgang.. niks! Kwartier later lopen we terug, staat mn tas 5 meter verder. Bizarre is, dt mijn slipper naast mn tas stonden voordattie vermist was, en ik nu mn tas opendeed en MIJN slippers erin zaten.. - Als echte detective vedenk ik een bekende, aangezien Lia -> mijn leukste huisgenootje (Zie je doe ik t toch ;)) haar slippers bij die van mij had staan, en die van haar later terug vond achter een prullebak)... Maar goed tas terug, met alllles er nog in! Behalve geld! Ik moet de dieven meegeven dat ik ze zeer vriendelijk vind wat dit betreft! Jeususs als de rest was weg geweest had ik een ticket terug moet boeken!
Uiteindelijk om kwart voor 1 naar huis, waar het nog veeel later ging worden! Laatste keer op de klok was 10 voor half 6, en om kwart voor 7 ging het wekkertje! Hell Yeah...
Op W&W trouwens ook nog een man die altijd in de Crazy P's speelt tegen gekomen; met hem ga ik ook deze week zingen bij Seprano's in Otrabanda. Verder woensdag bij Mundo Bizarro en Vrijdag of Zondag bij Cabana...Maar goed, dat zegt jullie allemaal niet zoveel..!
Verder weer extreem veel gezeik gehad met die Kut! auto! Wie komt dat voor mij oplossen? Ik moet er bijna van huilen en ga hem vndaag of morgen per ongeluk in de pietermaai rijden!
Uhmm OJA!! aaaaangezien ik de hele dag door acties aan t bedenken ben voor de radio heb ik er nu ook 1tje voor jullie! Ik wil Post!!!!!!!
Degene die mij een kaartje, foto, briefje, knuffel, bikini, shampoo, drop, pindakaas of euroshopperkaas stuurt.. (doe dat laatste maar niet).. die krijgt een kusje als ik terug kom.. uh nee die krijgt... die mag een liedje aanvragen op Radio Dolfijn FM.. nou wie wil dat nou niet? +!!! Jajaa.. nog iets.. die krijgt een souvernier als ik terug kom..ik beloof dattie heel leuk is.. de souvvenier! En Row, als jij dit leest.. voor jou neem ik dan een neger mee alsie in mn koffer past! Zijn hier volop! Ziet er zwart van!
Adres voor op de envelop:
Pietermaaiweg 51,
Pietermaai Smal,
Punda, Willemstad
Curacao
(Ze hebben hier geen postcodes)
En op de achterkant moet je dan ff eronder ofzo schrijven (in t klein)
Carlinda van der Marel
Nieuwestraat 7.7
Punda, Willemstad,
Curacao!
Jaaaaaa doen!!:D:D:D:D:D
Zow, ik ga nu even mn bikini aantrekken en slapen in de zon aangezien mijn kamer 380 graden boven de horizon is! Dikke vette Smakkussen..en hoop snel iets te horen!
kusje
23 Februari 2010 - 20:05
Maerel:
Oppassen dus dat je niet overspannen raakt van het harde werken, uhhh, feesten :-)
xxx, Pp