Even een update voor de geinteresseerden ;) - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van carlinda marel - WaarBenJij.nu Even een update voor de geinteresseerden ;) - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van carlinda marel - WaarBenJij.nu

Even een update voor de geinteresseerden ;)

Door: Carlinda natuurlijk

Blijf op de hoogte en volg carlinda

13 Mei 2010 | Nederland, Amsterdam

Heey!

Ik zit serieus net met mn afgestorven hersencellen te berekenen hoelang ik hier nog ben.. en dat is veeel te kort! Afgelopen weken weer n hoop mee gemaakt en ooow wat hou ik van mij leven! T is allemaal meer dan hopi bon!

Maandje geleden alweer ben ik naar Klein Curacao geweest met mijn roomie laura! Was echt geweldig jongen! onbewoond eilandje ergens midden in de carribische zee. Boottrip met de Catamaran was ook mega, zo extreem wild water midden op zee.. Na n uurtje gearriveerd op t witste strand dat ik ook in mn leven heb gezien (en dat is heel bijzonder want hier op curacao is t al vrij ernstig). Serieus dat zie je alleen in films. Beetje rondgelopen en foto's gemaakt, en daarna jahwel snorkelen! Serieus op elke vierkante meter zaten schildpadden, die zijn leuk joh :D!! Ik heb ze zelfs geaaid (:D)!

Verder veel gezongen, veel gesjanst en gedanst, veel gewerkt... etc.!

Afgelopen vrijdag naar de Dijk geweest, tja dat krijg je als Dolfijn FMér, dan bezoek je ook nog wel eens concerten tussen de palmbomen! Heb weinig van t optreden zelf mee gekregen, maar was een geschikte avond! Helaas op de terugweg een klapband :( niet eens met mn eigen auto! Dan baal je jongen! Curacao is al best wel crimineel, en dan sta je ineens als klein blond meisje in de middle of nowere stil! Godzijdank kwam er een antilliaan, waarvan ik eerst dacht dattie me ging vermoorden ofzo naar me toe, maar die HIELP mij!! Ik wist serieus niet hoe zo'n krik werkte ej, maar hij heeft goed werk verricht.. ongeveer een uur later zat ik weer in de auto, inclusief reserveband :D! Ervaringen..ervaringen!

De dag erop ben ik gaan surfen! Dat is namelijk mijn nieuwe sport. Op heel Curacao is geen golf te zien, maar de Noordkust is mega! Was eerst een beetje bang dat ik haaien tegen zou komen, maar had besloten maar niet naar beneden te kijken en jahoor daar ging ik! Na een klein uurtje stond ik op dat bord, wat koel zeg :D! Zwembandjes afgedaan en als volwaardige golfsurfster de beroemde Curacaose golfen besurft :D! Peddelennn... en Wave.. Whoehoe, keigaaf! Volgende dag natuurlijk helse spierpijn, maar goed, t was zeker de moeite waard.

Zaterdagavond keihard gechillt, had geen lijf meer over.. dus vroeg gaan slapen. Zondag met ons hele huis ons leukste huisgenootje weggebracht, ja echt, het aftellen begint! Over 29 dagen ben ik thuis.. van de 150 zijn er nog maar weinig nachtjes over :(! Maandag natuurlijk gewoon weer aan t werk!

Verder zijn de afgelopen weken eigenlijk gewoon t zelfde geweest, leventje, stappen, uitgaan, wet & wild, werken... je kent t wel!

Wel heb k een hele leuk Rasta ontmoet! hehe geloof t of niet, maar t is echt geen grapje! Hij s muzikant op eiland en heb met hem ook een aantal keer gezongen. Ook op mn werk gepeild welke mogelijkheid er was om uiteindelijk terug te komen naar t eiland en 19e mei heb k mn eerste radio-les :)..!

Morgen heb ik een fotoshoot! Er zit hier een castingbureau en viavia zijn ze bij mij terecht gekomen. Dus binnenkort sta ik op de posters, flyers, billboard van UTS! Ben benieuwd.. ben nou niet echt een geboren fotomodel met dat Michelin mannen figuurtje! Maar goed, we gaan zetten ons dunste beentje voor!

Ik zit me nu serieus te bedenken wat ik nog allemaal zou kunnen vertellen, maar dat kan ik niet. T is hier gewoon veel te mooi, leuk etc. Je zou t moeten zien :)! En als klap op de vuurpeil komt mijn Zusje a.s. woensdag voor 10 daagjes bij mij op bezoek, geheel onverwachts! Die ga ik is even kennis laten maken met de echte Curacaose cultuur, mn werk laten zien, mn zangkunsten tonen, en de beste cocktails van t eiland laten proeven, inclusief happyhouers, wet & wild, feestjes waar je eng van wordt ennnnnn die heerlijke negers hier, want once you go black...!!! Serieus jongens als je nog geld over hebt en je ben het weer in NL zat.. kheb nog wel een matrasje over :)

Nouja, ik denk dat ik wel weer genoeg verteld heb en mijn update compleet is als ik jullie eraan herinner dat ik zaterdag 12 juni, 's morgens arriveer op Schiphol! Echt totaal geen zin in, maar goed.. tis helaas even niet anders. Afstuderen moet ook gebeuren :(! Ben benieuwd hoe t in NL is, maar t zal wel koud, regenachtig en ellendig zoals altijd zijn? Echt hoopte voor jullie dat t mooie weer een beetje zou aanhouden, maar t mocht helaas niet baten ej! nog 4 weekenden hé, en dan gaan we lekker dansen, shinen en sjansen in de Danzig ofzo :(! Grap, ik heb best zin om jullie allemaal weer te zien, maar dan wel hier en niet in NL! Maarre.. zet de flesjes rose en blue Curacao maar vast koud,... I'm on my waaaaayyy!

Morgen ben ik vrij van werk ivm hemelvaart, dus vanavond eerst Strandfeestje bij Cabana (zingen) en dan ga ik voor de 100 gulden bij de TMF! T wordt wel water, want k mag toch morgen zeker geen wallen hebben, dan is mn modellencarriere in een klap voorbij!

Nou tot snel.. hele dikke kussen en knuffels, van nu toch wel een beetje kleine, dikke negert! Ayo! Oja! BTW IK HEB BIJNA VAKANTIE! NOG 11 STAGEDAGEN!!!!!!!!!! en dat vind ik eigenlijk helemaal niet zo leuk :(! Maar wel even vernegeren dan maar! KUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSen!

• 13 Mei 2010 - 05:50

Mama:

wat een leuk verslag weer.Ben erg benieuwd naar je fotoshoot. Heel veel succes vandaag en natuurlijk ook met je radio-lessen. Als je terug mag komen hebben we tenminste een mooi excuse om weer eens Curacao te bezoeken. xxx mama

• 13 Mei 2010 - 08:33

Tantetje:

Zo dan Carlin, time flies!!!Tjeeej!!!
    En als ik het goed begrijp heb ik concurentie in je?
    Ik was dat michelinmannetje toch? En hoe zit dat met "once you go black"? Is dat waar? Hahahaha, ze schijnen ook van mijn figuur te houden heb ik gelezen ergens!! Lol. Dus ach, maak een beetje reclame voor me joh!!
    Helemaal te gek he, verdorie dat je tijd al bijna op is. Maar je gaat snel weer terug he? Tjemig, wat een heerlijk leven op die manier. Wie kan dat ooit denken, dat je ineens alles doet waar je van gedroomd hebt! Petje af nies, echt petje af!! En wat het weer betreft, ik zou zeggen anuleer je vliegtuig want het is bagger hier! En vooral kouddddddddddddddddd brrrrrrrrrrrrrrr. Pas na het wknd wordt het misschien wel 16 graden, nou dan weet je weer genoeg he? dikke Knuffels van mij en Leo de fret hahaha, en geniet nog zolang het kan!!!!!!!!!!!! xxxx

• 13 Mei 2010 - 12:48

Roomie Jantine:

Hey,

Nog even en dan is het feest alweer voorbij :( Maar daar gaan we nu niet teveel bij stil staan!!! We gaan eerst nog genieten van de tijd hierop Curaçao!! Lekker bakken en feesten de laatste 2 weken en shined terug naar NL :-D!!

Dikke kuss

• 13 Mei 2010 - 15:35

Carlinda:

Heerlijk die reacties :D! Nu even mn wallen proberen weg te werken voor die fotoshoot.. aii noh!