Carnaval enzoow..
Door: Carlinda natuurlijk
Blijf op de hoogte en volg carlinda
19 Februari 2010 | Nederland, Amsterdam
Zow, alweer het eind van de week!
Ik had afgelopen weekend lekker 3 dagen vrij aangezien er hier Carnaval was. Zondag en dinsdag naar Carnaval geweest.. was wel leuk, maar niet heel interessant.
Vandaag is het eerste magazine uitgekomen met mijn naam erin :D heel koel.. w8 misschien kan k er een stukje opzetten..
Hier kun je het magazine online lezen. Moet je vooral even naar de Editorial ;)... Oh w8! De platte tekst gevonden!!:D
" Stagaires. Wij zijn er niet zo van bij Dolfijn FM. Natuurlijk hebben ook wij geprobeert deze leergierige studenten uit Nederland uit te buiten door ze voor zo weinig mogelijk geld veel rotklusjes te laten opknappen. En soms gaat dat goed, maar meestal niet. Dolfijn FM is niet zo heel groot en heeft een hecht team. Het is niet altijd makkelijk om mee te draaien in de geoliede machine. Dus stagaires hadden we afgezworen. Totdat er opeens eentje op de redactie stond. “hai, ja ik lag op het strand en zag jullie prachtige pand en dacht ‘héé, dáár wil ik wel stage lopen’” Dat was de introductie van Carlinda. En dat mogen we wel. Okay, blond haar, blauwe ogen en in je bikini binnenwandelen helpt ook wel, maar de directe benadering en de onderbouwing met de studie communicatie was voldoende. Toch maar weer proberen dus. We lieten haar verplicht de eerste 42 Dolfijn FM Magazines lezen om een beeld te krijgen en toen was ze klaar voor haar eerste opdracht: interview TeleCuracao nieuwslezeres Sharifa Bashir. En dan komt de ware communicatie student boven: inlezen, voorbereiden, youtube-filmpjes kijken en veel Googlen uiteraard. Waar wij nog wel eens achteloos met pen en lege A4tjes uit de printer naar een interview gaan, laat deze stagaire zich van haar goede kant zien. Opname recorder mee, reservebatterijen op zak, vragen al uitgewerkt, pen getest, reservepen in de tas, ruim op tijd weg en een tikkeltje zenuwachtig. Daarna nog uren typen, schrappen, zuchten en nog meer typen maar met een resultaat wat er mag zijn. Een coververhaal over de charmante vrouw die ons het nieuws voorleest op televisie, en waar we op de redactie al zo lang benieuwd naar waren. Naast de cover, hebben we pagina 8 en 9 voor haar ingeruimt. En dus ook een beetje voor het schrijversdebuut van Carlinda, onze stagaire."
:D leuk he :) Trots ben ik..
Verder in t weekend naar de grote knip geweest, waar jullie waarschijnlijk de foto's wel van hebben gezien? Mooi blauw he ;)! En maandag naar Porto Marie, ook een mooi strandje bij Westpunt. Vanavond is Goud en Fout bij Mambo.. dus ga zo ff een outfit scoren.
Ook komt er vanmiddag iemand die misschien mijn auto wil kopen, ben zo klaar met dat gezeik. Ben nu al 3 weken met Edgar bezig en hij bezorgt me niks dan narigheid. Ik heb dan nu emotioneel ook volledig afstand van de grijze rakker genomen. Ik heb zo'n ruzie met m elke dag, dus het is beter dat we uit elkaar gaan... Dussss beter wordtie verkocht!! Maar nu heb k al weer te veel woorden aan Edgar vuil gemaakt!
Verder ga ik morgen naar Zanzibar en stond er op de planning om 5 maart een weekendje naar Bonaire te gaan.. Helaas zit het vliegtuig vol, dus het wordt de week erop.
Eergister heb ik weer lekker bij Cabana gezongen en gister vroeg gaan slapen! Ik was zooo moe! Nu zit ik weer achter mn bureautje bij dolfijn, met uitzicht op de blauwe zee van Mambo Beach. Hoop dat ik vroeg klaar ben en nog even een cocktail op het strand kan drinken :). Hoop dat NL nog even stom en saai is als altijd.......whaaa nee hoor, hoop voor jullie dat het weer wat beter gaat worden nu..
Verder... is er nooit een tsunami geweest en leef ik nog!
Uhmmm...ohja, tickets zijn 450 incl. ;) Overnachten gratis.. dusse Arkefly.nl ?
Knuf en kussen! Oja.. jullie kunnen me online bewonderen he! Gewoon op dolfijnfm.com en dan webcam.. loop ik soms even langs! En online op de radio is het Blackberry spotje wat ik in spreek!
Nou daahaag :) Kusjekusjekusje!
Trouwens.. (nu stop ik echt!) Hoe is NL...? Ik heb een emailadres, daarop kan je me op de hoogte houden!!
KUSJEKUSJEKUSJEEEEEEE
19 Februari 2010 - 14:01
Leo:
Hey Carlinda!
Goed bezig daar...
Ik vertrek 22 maart om in diezelfde week een optreden te doen met Erik van Muiswinkel. Lijkt me leuk om ff te meeten dan toch?!?
grt
Leo -
19 Februari 2010 - 15:34
Carlinda:
Leooooo!
Ja gaat goed ej ;)! Ik mag ook best een beetje trots zijn nu! Wat leuk dat je al zo snel komt, misschien kunnen we er in een lokaal cafeetje nog wat nummertjes uitgooien ;), lijkt me leuk! Mijn nummer hier is 005999 6994742, dus bel me maar als je bent gearriveerd! Verder ben ik overdag de vinden bij Dolfijn Fm op Mamabo Beach, daar kun je ook gewoon ff naar binnen lopen!
Nou tot snel in het o-zo-zonnige paradijsje!
x